Clujean DISPĂRUT de aproape o săptămână, căutat de polițiști. Apelați la 112 dacă l-ați văzut!

Clujean DISPĂRUT de aproape o săptămână, căutat de polițiști. Apelați la 112 dacă l-ați văzut!

Polițiștii clujeni apelează la ajutorul cetățenilor pentru a găsi un bărbat din Huedin, care a plecat de la o fermă în data de 15 noiembrie și nu a mai revenit. 

La data de 17 noiembrie a.c. Poliția orașului Huedin a fost sesizată cu privire la faptul că NEGRU RADU-NELU, în vârstă de 59 de ani, din Huedin a plecat  la data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, de la o fermă situată în proximitatea orașului Huedin și nu a revenit până în prezent.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.76 m, 80 de kg, forma feței ovală, ochi căprui, părul scurt, poartă mustață, constituție atletică. Mersul acestuia e șchiopătat. La momentul plecării purta două geci, una roșie în carouri, peste care purta  alta de culoare neagră, pantaloni sport negri, cizme de cauciuc verzi, șapcă de culoare verde.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza