Clujean, dus la Psihiatrie: s-a enervat, a agresat două persoane, a lovit șase autoturisme și a dat într-un polițist VIDEO

Clujean, dus la Psihiatrie: s-a enervat, a agresat două persoane, a lovit șase autoturisme și a dat într-un polițist VIDEO
Un incident mai puțin întâlnit a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1:00. Protagonistul a ajuns la Psihatrie.

Totul a pornit în urma unui conflict spontan între un bărbat de 37 de ani din Sic, și mama sa, în vârstă de 54 de ani, petrecut într-o benzinărie din Gherla. Văzând că acesta devine violent și o agresează pe cea care i-a dat viață, un angajat al benzinăriei în care cei doi se aflau a încercat să intervină, doar pentru a ajunge la rândul lui victimă a furiei omului.

Imediat, oamenii au alertat poliția, însă bărbatul a plecat în trombă. Potrivit dejeanul.ro, la doar 500 de metri depărtare șoferul s-a izbit într-un autoturism care circula regulamentar din sens opus, după care mașina sa s-a rotit pe drum și a intrat în coliziune cu alte patru autoturisme parcate pe marginea drumului. Șoferul și-a continuat nestingherit drumul câteva sute de metri, după care și-a abandonat mașina și s-a întors la benzinărie.

Între timp aici ajunseseră polițiștii, care au încercat să îl imobilizeze, însă bărbatul, recalcitrant, l-a lovit cu pumnul  în față pe unul dintre ei. Până la urmă a fost imobilizat cu ajutorul unui spray paralizant și dus la secție pentru audieri. 

UPDATE: "Bărbatul se afla sub influenţa alcoolului şi conducea un autoturism care nu avea drept de circulaţie în România. În prezent, acesta este internat la Spitalul de Psihiatrie Dej. El a refuzat recoltarea probelor biologice", au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, lovire sau alte violenţe, precum şi ultraj.

Comenteaza