Clujean exasperat în trafic: "Seriosss???!!! La 23.00 bară la bară??"

Clujean exasperat în trafic: "Seriosss???!!! La 23.00 bară la bară??"
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Dacă coloanele de mașini din orele de vârf au devenit deja o banalitate la Cluj-Napoca, iată că orașul a ajuns să fie blocat și la miezul nopții.

Bulevardul 21 Decembrie 1989 este punctul fierbinte al traficului din Cluj-Napoca de când au demarat lucrările de modernizare. Benzile restrânse din cauza șantierului duc la formarea unor coloane interminabile de mașini, la orice oră din zi, iar nervii șoferiilor sunt greu puși la încercare.

"Seriosss???!!! La 23.00 bara la bara?? Am facut poza inainte de semafor.  p.s pana la semafor 35 min", a scris D.M., marți seara pe Facebook. "asa era si sambata noaptea :))", a răspuns cineva. Un alt șofer vine cu o explicație: "Aici e ceva normal să stai... sunt lucrări.... se circula pe 2 benzi nu pe 4.... eu ieri am făcut 40 de minute de la Someșul până la regională.... la ora 11". Iar unii cu glume - "Metroul pana la ce ora merge?Daca nu ai plinul facut, ramai in pana prostului de pe Aurel Vlaicu pana pe Memorandumului".

Clujenii trebuie să se înarmeze cu răbdare! Lucrările de modernizare a Bd. 21 Decembrie au început la jumătatea lunii martie și se estimează că vor dura doi ani. Este vorba de tronsonul Biserica Sfântu Petru - intersecția cu str. Regele Ferdinand, unde vor apărea piste de biciclete pe ambele părți ale drumului, banda dedicată pentru mijloacele de transport în comun va fi separată fizic de benzile pentru traficul general. Vor fi plantați arbori, iar în locul parcării din fața bisericii Sfântu Petru ia naștere o piațetă, cu băncuțe și copaci. Vestea proastă pentru șoferi este că în urma modernizării, dispare o bandă auto pe sensul spre centru, însă nu și în intersecții. 

 

Comenteaza