Clujean în conducerea unei organizaţii internaţionale a profesioniştilor în aeroporturi

Clujean în conducerea unei organizaţii internaţionale a profesioniştilor în aeroporturi
Directorul aeroportului internaţional Cluj-Napoca, Davide Ciceo a fost invitat în board-ul IAP-CoP (International Airport Professional Community of Practice), organizaţie a profesioniştilor în domeniul aeroportuar.

Din organizaţie mai fac parte directori sau alte persoane din conducerea aeroporturilor din Dallas / Fort Worth - SUA, Franz-Joseph Strauss, München - Germania, Queensland - Australia, respectiv Detroit - SUA, menţionează într-un comunicat de presă reprezentanţii Aeroportului internaţional Cluj-Napoca.

"Scopul principal al IAP-CoP este de a se constitui într-un principal punct de referință pentru managementul aeroportuar. În acest sens, accentul este pus pe inovație, conducere și stabilirea de bune practici pentru beneficiul industriei aviaţiei. IAP-CoP şi-a propus să susţină acest demers prin intermediul unui networking interdisciplinar, precum și prin alte programe și metode de comunicare", se mai arată în comunicat.

Conform consiliului de concucere al organizaţiei, citat în comunicatul amintit, "argumentele care l-au recomandat pe David CICEO pentru această poziţie au fost compentețele demonstrate în managementul aeroportuar, calitatile de leadership, gândirea inovativă și angajamentul față de excelența profesională"

Director al aeroportului internaţional Cluj-Napoca din 1995, David Ciceo ocupă funcţii importante în mai multe organizaţii profesionale ale managerilor de aeroporturi.

Comenteaza