Clujean, prins de poliţişti, şi băut şi fără permis, la volanul unei maşini furate

Clujean, prins de poliţişti, şi băut şi fără permis, la volanul unei maşini furate
| Foto: Arhiva

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii clujeni după ce a fost identificat conducând băut şi fără permis, un autoturism furat. 

Potrivit poliţiştilor, vineri, la ora 13:26, o femeie de 43 ani, din comuna Corneşti, judeţul Cluj, a sesizat la 112 şi ulterior, prin plângere Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla, că autoturismul pe care îl deţine în proprietate i-a fost sustras.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 13:50, hoţul a fost depistat pe Drumul Judeţean 109B, la intrarea în sat Lujerdiu, conducând autoturismul, fără a deţine permis de conducere.

Întrucât bărbatul în vârstă de 52 ani, din comuna Corneşti, care emana halenă alcoolică, a refuzat să fie testat cu aparatul alcotest, a fost condus la Spitalul municipal Gherla, unde, după recoltarea primei probe biologice de sânge, la ora 15:10, a acceptat testarea cu aparatul alcotest, rezultând o valoare de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În  urma probatorului administrat în cauză, s-a dispus efectuarea în continuare a  urmăririi penale faţă de bărbatul de 52 ani  pentru săvîrșirea infracţiunilor  de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal", transmiteIPJ Cluj.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Cluj.

Comenteaza