Clujean prins în timp ce fuma într-un local din Piaţa Gării. Amendă de 5.100 lei

Clujean prins în timp ce fuma într-un local din Piaţa Gării. Amendă de 5.100 lei
Sancţiuni pentru fumat într-un local din Piaţa Gării din Cluj-Napoca: 100 de lei pentru fumător şi 5.000 de lei pentru patronul barului.

"În cursul zilei joi, 13 octombrie 2016, în jurul orei 15:00, la dispeceratul Direcţiei Generale Poliţia Locală s-a înregistrat o sesizare telefonică privind nerespectarea prevederilor legale în legătură cu fumatul în spaţiile publice închise, într-un local de alimentaţie publică situat în Piaţa Gării, nr.

Poliţiştii s-au deplasat la localul aparţinând Gronemi SRL şi au depistat persoana în cauză. În consecinţă, fumătorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 100 lei, iar societatea comercială a fost sancţionată cu amendă de 5.000 lei, fiind la prima abatere", se arată într-un comunicat remis de municipalitate. 

Numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale, 0264/598784, rămâne la dispoziția celor care vor să semnaleze anumite situații. Acest dispecerat funcționează 24 de ore din 24.

Amintim că, în aşa-zisa terasă a restaurantului Perla, din cartierul Zorilor, nu se mai aprind ţigări din 6 octombrie, deşi patronul a susţinut că e legal să se fumeze în acel spaţiu. Acest lucru se datorează tot spiritului civic. Localul este vizavi de blocul în care locuieşte primarul Emil Boc.

Comenteaza