Clujean reținut după ce a violat în repetate rânduri o copilă pe care o amețea cu alcool și droguri

Clujean reținut după ce a violat în repetate rânduri o copilă pe care o amețea cu alcool și droguri

Individul a fost reținut ieri, pentru 24 de ore, de polițiștii clujeni, după ce a tâlhărit un bărbat într-un local din Dej.

Luni, 18 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol în formă continuată. Cercetările au fost demarate de polițiști din oficiu, în luna iulie, 2021.
 
În contextul activităților investigative desfășurate a rezultat faptul că bărbatul ar fi întreținut, în perioada iunie-iulie 2021, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani, din municipiul Dej.
 
Conform polițiștilor, expertizele de specialitate efectuate au prezentat faptul că la momentul săvârșirii actelor sexuale, minora s-ar fi aflat în incapacitate de a-și da consimțământul pentru desfășurarea relațiior intime inițiate de bărbat, care i-ar fi oferit pentru consum băuturi alcoolice și substanțe interzise.
 
Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost plasat sub controlului judiciar.
 
Același bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej – Biroul de Investigații Criminale, la data de 16 aprilie, fiind bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.
 
În fapt, la data de 16 aprilie, în jurul orei 01.00, aflându-se într-un local public din municipiul Dej, ar fi sustrat portmoneul unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Dej, după care l-ar fi agresat fizic.
 
La expirarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza