Clujean reținut pentru infracțiuni rutiere. A fost prins beat, fără permis și cu droguri la el

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost reținut pentru 24 de ore, cercetat pentru infracțiuni rutiere.

Un agent de poliție aflat în timpul evaluării unor avarii auto înregistrate ca urmare a unui eveniment rutier, a surprins, în data de 22 august, în jurul orei 15:00, un conducător de motocicletă aflat în deplasare, despre care existau informații că ar fi comis abateri de la regimul rutier.

“Polițistul a pornit în urmărirea acestuia, interceptându-l, moment în care acesta a încercat să se sustragă. După aproximativ 200 de m, a fost imoblizat de polițist și condus la sediul unității de poliție pentru continuarea verificărilor, context în care s-a stabilit că bărbatul de 44 ani, din Cluj-Napoca nu avea dreptul de a conduce autovehicule, fiindu-i suspendat pentru comiterea unor infracțiuni rutiere

De asemenea, în urma controlului mopedului a fost depistată și indisponibilizată o pungă în care au fost identificate 4 fragmente de substanță vegetală de culoare verde oliv, trimisă înspre continuarea a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

Totodată, motocicleta avea numere de înmatriculate false, iar testarea clujeanului cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a mai fost testat și cu aparatul drugtest, însă rezultatul a o fost negativ. 

Ulterior bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice.

După expirarea măsurii reținerii, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, unde s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Comenteaza