Video Clujean, revoltat de starea deplorabilă a drumului de pe strada Cheile Baciului: „De ani de zile fac sesizări, dar nu se face nimic”

Clujean, revoltat de starea deplorabilă a drumului de pe strada Cheile Baciului: „De ani de zile fac sesizări, dar nu se face nimic”
| Foto: captură video

Potrivit clujeanului, primăria Cluj-Napoca susține că nu se poate implica în repararea drumului deoarece nu deține acte de proprietate pe terenul respectiv.

Filmulețul trimis de către cititorul ZIUA de CLUJ pe adresa redacției (redactie@zcj.ro) vorbește de la sine. Gropile sunt imense, iar drumul arată într-adevăr groaznic.

Doresc să vă supun atenției situația deplorabilă în care se află strada Cheile Baciului din municipiul Cluj Napoca. De ani buni de zile se facregulat sesizări către primarie de către peroane fizice care locuiesc în zona sau persoane juridice care își desfășoară activitatea în această zonă, iar primăria nu face nimic.

Primăria își justifică neimplicarea prin faptul că nu deține acte de proprietate pe terenul ocupat de drum, însă de ani buni promite că înscrierea in CF a drumului se află pe lista lor de priorități. Am făcut mai multe sesizări prin intermediul aplicației MyCluj pentru a se face măcar o interventie minoră, in vederea astupării gropilor mai mari și cu toate că de fiecare dată mi s-a răspuns favorabil, nu s-a facut nimic”, ne-a transmis acesta.

Comenteaza