Clujean urmărit internațional, adus în România din Marea Britanie. Ce infracțiune a comis și cât timp va sta după gratii?

Clujean urmărit internațional, adus în România din Marea Britanie. Ce infracțiune a comis și cât timp va sta după gratii?
| Foto: newsmodova

Un bărbat de 40 de ani din județul Cluj, urmărit internațional, a fost adus în țară pentru executarea pedepsei cu închisoarea.

Polițiștii au dus în țară, la data de 31 ianuarie 2024, un bărbat de 40 de ani din Cluj, urmărit internațional.

Acesta a fost adus în România din Marea Britanie pentru executarea pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de fals. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Cluj la patru ani de închisoare.

De asemenea, alți doi români, urmăriți internațional, au fost aduși în țară.

"Un bărbat, de 39 de ani, din Sălaj, a fost adus din Elveția, fiind condamnat pentru violare de domiciliu și distrugere. Judecătoria Jibou a emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 7 luni și 576 de zile.

Un alt tânăr, de 26 de ani, din Botoșani a fost condamnat de Judecătoria Botoșani pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. Acesta a fost adus în țară din Norvegia, având emis pe numele său un mandat de executarea unui pedepse cu închisoarea de un an", a transmis Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Comenteaza