Clujeanca Aurelia Cristea, fost ministru PSD, infectată cu COVID-19

Clujeanca Aurelia Cristea, fost ministru PSD, infectată cu COVID-19
| Foto: Facebook

Aurelia Cristea, fost ministru pentru dialog social, este infectată cu COVID19 împreună cu alţi doi membri ai familiei, aşteptând rezultatul pentru al patrulea, anunță aceasta, pe contul său de Facebook. Cristea este în prezent membru Pro România.

"Iniţial am vrut să scriu că sunt într-o relaţie, dar aici, pe Facebook, relaţiile sunt setate cu inimioare (poate nu m-am priceput eu). Relaţia mea nu e însă una de iubire, ci una de luptă cu COVID-19. A șasea zi. Nu este o formă gravă, dar nici plăcută nu a fost până acum.

Am respectat toate măsurile, am purtat mască, am evitat deplasări în oraş şi întâlniri, am lucrat de acasă. Nu ştiu cum ne-am ales cu virusul, medicii spun ca e transmitere comunitară, sunt mulţi asimptomatici.  M-am testat imediat ce am avut simptome şi m-am autoizolat.

Ne îngrijim acasă, trei membri ai familiei. Aşteptăm rezultatul pentru al patrulea. Unul singur e negativ până acum. Ce vreau să spun este că evoluţia este diferită de la o zi la alta: pe când crezi ca eşti mai bine te loveşte din nou. O să fie bine!

Direcția de Sănătate Publică Cluj, medicul de familie, Spitalul de Boli Infecţioase au fost interlocutori de nădejde în această perioadă. Vreau să le mulţumesc pe această cale pentru profesionalism şi empatie. Aveţi grijă de voi, de cei dragi! Sănătate tuturor! Şi continuaţi să respectaţi măsurile de prevenire!", transmite Aurelia Cristea.

Un alt politician important al Clujului, Vasile Dîncu, de la PSD, este infectat, e asimptomatic și se află în autoizolare. Dîncu e și candidat pentru Senatul României şi face campanie electorală de acasă, online.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza