Clujeancă, la un pas de moarte: „Aici puteam sa mor azi! Toată lumea știe că este un loc blestemat”

Clujeancă, la un pas de moarte: „Aici puteam sa mor azi! Toată lumea știe că este un loc blestemat”
| Foto: info trafic cluj

O femeie din Cluj-Napoca a avut parte de o minune astăzi pe Calea Turzii. Ea a fost la un pas de moarte după ce o mașină era să o lovească într-o curbă. 

 

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Ecaterina B. a scris: „Azi m-a salvat îngerul meu păzitor de o catastrofa…sunt riverană pe Calea Turzii, stau la nr.30, imediat după prima curba.

Toată lumea știe că este un loc blestemat, degeaba au pus restricția de viteza: 30 km, nimeni nu respecta! Azi, 1 mai, sâmbătă, la ora 9.30 era să mă lovească un Audi care a vrut să profite de soseaua libera, și a luat curba de s- a pupat cu bordura.. am auzit crasnetul rotilor cu betonul, daca nu mai putea stăpâni volanul, acum eu zăceam moarta sau eram la spital…

Având în vedere numărul mare a accidentelor in aceasta zona( Turzii colt cu str. Brasov), am solicitat de nenumărate ori intervenția celor de la siguranța circulației, nu spun că nu au făcut nimic, ba au pus indicatoare de reducerea vitezei la 30 km, dar absolut nimeni nu le respecta, eventual cei de la salubritate.

Eu trec zilnic pe aceasta porțiune cu frica de moarte! Și există cică o camera care monitorizează traficul…chiar în colțul casei noastre! Vedeți fotografia: aici puteam sa mor azi!

PS: Am avut și senzori de viteza acum câțiva ani, atunci viteza maxima era de 50 km, acum in curba ar trebui 30…. Dar avem langa casa noastră un indicator: trafic monitorizat

în fața casei aveam stâlpișori, au fost dărâmate că popicele, apoi parapet metalic care a fost demontat și nu l-au montat înapoi. De fapt nu mai sunt parapeți decât în fața Liceului de Coregrafie. Zona este foarte periculoasa pentru pietoni, pe fotografie in dreapta se vede un gard metalic albastru. Acum câteva luni acolo s- a oprit o mașină. Am ajuns acolo imadiat după impact, deci sa nu credeți că exagerez, dar mi-e frica!”, a scris clujeanca pe grupul Info Trafic JUD Cluj.

Comenteaza