Clujencele pot învăţa cum să-şi reconcilieze viaţa profesională cu familia

Clujencele pot învăţa cum să-şi reconcilieze viaţa profesională cu familia
Universitatea Babeş-Bolyai organizează în intervalul iulie-septembrie cursuri gratuite adresate femeilor, având ca tematică reconcilierea vieţii de familie cu cea profesională (competenţe cheie comune mai multor ocupaţii, competenţe sociale şi civice, perfecţionare).

"Acest curs se adresează tuturor femeilor interesate să dobândească sau să îşi dezvolte abilităţile de autocunoaştere şi autoperfecţionare ce le înzestrează cu o mai bună capacitate de a face faţă provocărilor celor două domenii majore de viaţă - familie şi muncă. Pe parcursul celor 4 întâlniri, cursantele vor parcurge teorii consacrate cu privire la interfaţa dintre muncă şi familie, conflictul dintre aceste domenii, dar şi oportunităţile de facilitare interdomenii, strategii de gestiune a stresului şi gestiunea eficientă a provocărilor multiple", precizează reprezentanţii Centrului de Comunicare şi PR al Universităţii Babeş-Bolyai.

Dosarul de înscriere trebuie să includă (în original şi copie) certificatul de naştere, buletinul sau cartea de identitate, certificatul de căsătorie (dacă este cazul), diploma de bacalaureat sau de licență.

 

Comenteaza