Clujeni beți la volan și fără permis de conducere. Polițiștii i-au oprit la timp, înainte să se producă o nenorocire

Clujeni beți la volan și fără permis de conducere. Polițiștii i-au oprit la timp, înainte să se producă o nenorocire
| Foto: expressdedunare.ro

În urma unui control în traficul clujean, polițiștii au depistat la volan persoane care au consumat alcool sau nu dețin permis de conducere.

Polițiștii orașului Huedin au depistat, în data de 2 mai, în jurul orei 17:30, un bărbat de 54 de ani, din județul Cluj, care conducea un autoturism fără carnet de conducere.

Bărbatul a fost oprit în interiorul localității Valea Negrii, din comuna Negreni, iar în cauză a fost deschis pe numele acestuia un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, polițiștii au identificat, în aceeași zi, în jurul orei 21:00, un șofer, învârstă de 67 de ani, aflat în stare de ebrietate.

„Bărbatul, care se deplasa pe strada Avram Iancu, din orașul Huedin, în direcția localității Beliș a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcolemiei”, a transmis IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comenteaza