Clujenii au donat 1.500 de euro pentru operaţia Melissei în cadrul campaniei “Salvează o zână” VIDEO

Clujenii au donat 1.500 de euro pentru operaţia Melissei în cadrul campaniei “Salvează o zână” VIDEO
Jurnaliştii clujeni de la ZIUA de CLUJ, Realitatea TV, Realitatea FM, Provincianews şi revista Bulevard au reuşit să adune 1.500 de euro la concursul de gătit organizat, sâmbătă, la Polus Center.

Banii adunaţi în cadrul campaniei „Salvează o zână" vor fi donaţi familiei Melissei Dan, o copilă de opt ani, care va fi supusă unei intervenţii chirurgicale complicate, ce va avea loc la începutul lunii decembrie la Bologna şi al cărei cost se ridică la peste zece mii de euro.

Jurnaliştii au fost prezenţi în food-court-ul Polus Center, sâmbătă, încă de la ora zece dimineaţa, unde au pregătit numeroase feluri de mâncare pe care apoi le-au vândut clujenilor prezenţi în mall. Echipa ZIUA de CLUJ - Realitatea TV- Realitatea FM Cluj-Provincia News au pregătit pentru clujeni numeroase delicatese şi gustări. Astfel, oamenii au putut degusta prăjituri cu ciocolată, mere sau cheese-cake. De asemenea, reporterii ZIUA de CLUJ au pregătit fasole bătută cu cârnaţi, plăcinte cu curcan, salată cu ton, cartofi franţuzeşti, lasagna şi paste carbonara.

„Eu am gătit o lasagna, iar colegii mei au pregătit alte bunătăţi, precum cartofi franţuzeşti, plăcintă cu curcan şi praz, diverse salate şi evident, dulciuri. Ne bucurăm că au fost apreciate de cei care le-au gustat şi mai ales că am obţinut o sumă frumoasă din donaţii, bani care o vor ajuta pe Melissa", a declarat Nicoleta Nap, redactor al ZIUA de CLUJ. Oamenii au fost îndemnaţi să contribuie la campanie de reporterii celor două publicaţii şi ai Realitatea TV, care le-au explicat scopul caritabil al competiţiei de gătit. Echipa revistei Bulevard a fost condusă de cunoscutul bucătar şi blogger Adi Hădean.

„Clujenii au de unde alege, am pregătit foarte multe produse, pe bază de brânză, peşte şi pui. Lucrăm la un loc cu colegii de la Ziua şi Realitatea, ne mai împrumutăm câte un bol, câte o furculiţă. E un o atmosferă de camaraderie, încercăm să o sprijinim pe micuţa Melissa, care este balerină şi pe care vrem să o ajutăm să poată dansa din nou", a declarat şi Adi Hădean, sâmbătă. Acesta a pregătit mai multe gustări şi prăjituri pe care le-a oferit apoi clujenilor care au făcut o mică donaţie.

"Mâncarea este foarte bună, ce am ales nu am mai mâncat până acum, este de apreciat solidaritatea jurnaliştilor", a punctat Alin, unul dintre participanţii la campanie. Câştigătorii concursului de gătit au fost membrii echipei de la revista Bulevard care au reuşit să adune 3.808 lei, în timp ce echipa ZIUA de CLUJ-Realitatea TV a reuşit să adune donaţii în valoare de 2.908 lei. Banii vor fi donaţi părinţilor Melissei Dan, care este programată pentru operaţie în zece decembrie la un spital din Bologna.

 

Comenteaza