Clujenii, avertizaţi să nu cumpere porumb fiert de la comercianţii ambulanţi

Clujenii, avertizaţi să nu cumpere porumb fiert de la comercianţii ambulanţi
Clujenii sunt avertizaţi să nu cumpere porumb fiert de la comercianţii ambulanţi, din cauza condiţiilor impoprii de igienă. De altfel, poliţiştii locali împart amenzi oricărui comerciant de porumb pe care-l găsesc.

Poliţiştii locali au depistat în ultimul timp persoane care desfăşoară comerţ ilegal de porumb fiert în mai multe zone din oraş. Astfel de comercianţi ambulanţi au fost identificaţi şi sunt ridicaţi frecvent din locuri precum Piaţa Mărăşti, Parcul Central şi din zona ştrandului „Sun". Numai în această săptămână poliţiştii locali au aplicat patru amenzi, în valoare de 4.000 de lei. Porumbul fiert a fost confiscat şi distrus.

"Primăria Cluj-Napoca atrage atenţia populaţiei asupra pericolului la care se expune cumpărând fiert de la aceşti comerciaţi, având în vedere condiţiile igienico-sanitare necorespunzătoare de preparare şi desfacere", arată instituţia într-un comunicat.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială monitorizează zilnic zonele frecventate de către vânzătorii ambulanţi, iar produsele comercializate în locuri neautorizate şi fără respectarea condiţiilor prevăzute de lege sunt confiscate şi distruse.

Etichete
Comenteaza