Clujenii de la AROBS inaugurează un nou birou în București

Clujenii de la AROBS inaugurează un nou birou în București

Compania AROBS Engineering (parte a AROBS Transilvania Software din Cluj-Napoca), specializată în industria aerospațială are un nou sediu în București.

AROBS Engineering, parte a Grupului AROBS (Cluj-Napoca), a găzduit, în data de 7 noiembrie, un eveniment de inaugurare pentru noua lor locație din Orhideea Towers din București. Acest nou sediu reprezintă un pas important pentru AROBS Engineering, o companie care s-a reinventat constant, încă de la înființare, potrivit unui comunicat AROBS.

Conform susresi citate, AROBS Engineering (cunoscută anterior ca Enea Software România și IpDevel) este o companie de tehnologie specializată în dezvoltarea de soluții software embedded. Compania a fost achiziționată de AROBS Transilvania Software, cea mai mare companie IT listată la Bursă de Valori București (BVB), în aprilie 2022. De atunci, și-a schimbat numele în AROBS Engineering și și-a consolidat poziția de lider în dezvoltarea de software pentru industrii precum aerospațial, maritim și dispozitive medicale.

AROBS Engineering are o experiență remarcabilă în industria aerospațială, marcată de o colaborare de 11 ani cu Agenția Spațială Europeană. Echipa lor a fost aleasă ca partener industrial principal pentru verificarea și validarea software-ului independent în misiunea SpaceRider, care este un laborator robotic fără echipaj care își propune să devină primul sistem de transport spațial reutilizabil din Europa. Expertiza lor a atras și selecția lor în consorțiul ClearSpace-1 pentru o misiune de pionierat de a îndepărtare a deșeurilor de pe orbita Pământului.

Compania este, de asemenea, specializată în tehnologia marină, mai precis în dezvoltarea de funcționalități pentru sistemele de navigație multifuncționale, realizate pentru pescuit, navigație, croazieră și uz comercial. În plus, AROBS Engineering face parte din echipele globale care stabilesc standarde de siguranță și calitate pentru dispozitivele medicale în conformitate cu cerințele Administrației pentru Alimente și Medicamente și Reglementarea dispozitivelor medicale și, de asemenea, este un partener pentru companiile globale din domeniul dispozitivelor medicale.

La evenimentul de inaugurare au participat personalități importante din industria tehnologiei, presa națională și parteneri ai companiei. Evenimentul a fost o oportunitate de networking și, de asemenea, o șansă pentru AROBS Engineering să își prezinte planurile de creștere viitoare. Cu o echipă de specialiști talentați și un angajament față de progresul tehnologic, AROBS Engineering este gata să modeleze viitorul lumii digitale și să continue să ofere soluții inovatoare clienților săi.

Comenteaza