Clujenii din Gheorgheni au reclamat situaţia intersecţiei Albini/Ionescu încă de anul trecut

Clujenii din Gheorgheni au reclamat situaţia intersecţiei Albini/Ionescu încă de anul trecut
Accidentul de joi, când un motociclist a fost ucis pe strada Septimiu Albini ar fi putut fi evitat dacă Primăria ar fi dat curs numeroaselor sesizări ale locatarilor din zonă.

Cel puţin trei clujeni au remarcat în ultimul an situaţia periculoasă a intersecţiei dintre străzile Septimiu Albini şi Take Ionescu. "Din cauza limitărilor de viteză de pe străzile adiacente, strada Septimiu Albini este soluţia pentru mulţi vitezomani sau şoferi grăbiţi", arată Tibor Laszlo pe site-ul domnuleprimar.ro.

De remarcat, un clujean, Ciprian Soleru, a anticipat eventualele accidente din zonă încă din luna august. Acesta a cerut Primăriei încă de atunci montarea unor limitatoare de viteză pe strada Albini, la intersecţia respectivă. "Această intersecţie are o vizibilitate foarte proastă în special pentru maşinile care ies de pe Take Ionescu, şi acest lucru, completat cu viteza mare cu care se circulă pe Septimiu Albini, a fost de multe ori cauza unor accidente destul de grave în ultimii ani", arată Soleriu pe domnuleprimar.ro.


Clujeanca Emilia Todea este altă persoană care a remarcat situaţia, într-o reclamaţie publicată în luna februarie. "Pentru că traficul se face cu viteză pe strada Albini şi au fost multe accidente la intersecţia cu strada Take Ionescu , precum şi pentru că şoseaua are gropi care se umplu cu apă atunci când plouă, în dreptul casei mele , la nr 73, va rog să montaţi pe carosabi lin dreptul imobilului meu - sau foarte aproape - limitatoarele de viteză ( butonii piramidali, proeminenţi )", arată aceasta. "Puteţi află de la poliţie câte accidente au fost în intersecţia menţionată şi s-au soldat cu degradarea gardurilor ", mai subliniază clujeanca.


Amintim, un grav accident de circulaţie a avut loc joi la intersecţia celor două străzi, unde un motociclist de 21 de ani care nu avea permis de conducere şi nici cască de protecţie a fost spulberat de o maşină care intra în intersecţie de pe strada Take Ionescu. Vezi aici ce s-a întâmplat

Comenteaza