Clujenii, încurajaţi să promoveze oraşul printr-un concurs. Vezi ce premii poţi primi

Clujenii, încurajaţi să promoveze oraşul printr-un concurs. Vezi ce premii poţi primi
Pregătirile pentru 2015, an în care Clujul va fi Capitala Europeană a Tineretului, continuă, printr-o nouă campanie de promovare a imaginii oraşului. Pentru a se implica în aceasta, clujenii sunt momiţi cu premii substanţiale.

Junior Chamber International (JCI) Cluj, în parteneriat cu Federația Share Cluj-Napoca, au anunţat lansarea campaniei "Let's SHARE Cluj!", a cărui scop este angrenarea comunității clujene în promovarea orașului în ţară şi în străinătate, precum și a titlului de Capitală Europeană a Tineretului.

"Încurajăm fiecare clujean sau persoană care iubește Cluj-Napoca să împărtășească experiențele lor plăcute legate de acest oraș în deplasările din străinătate sau din România și să marcheze acest lucru printr-o fotografie în care să apară hashtag-ul #sharecluj. Fie că e vorba despre o vacanță sau o călătorie de afaceri, fie că discutăm cu un prieten sau o nouă cunoștiință, împreună putem duce numele Clujului în toată lumea", au precizat organizatorii campaniei.

"Capitala Europeană a Tineretului este o platformă deschisă, este un proiect al comunității unde toți cei care doresc să aducă plusvaloare prin activități, proiecte sau campanii sunt susținuți. Am îmbrățișat cu entuziasm inițiativa #sharecluj, "Share" fiind motto-ul Capitalei Europene a Tineretului de la momentul scrierii proiectului câștigător. Dezvoltarea actanților locali este o prioritate pentru Federația Share și sunt convins că împreună, prin parteneriate și deschidere, vom construi și după 2015" a adăugat Vlad Pop, președintele Federației Share Cluj-Napoca.

Elementul central al campaniei este reprezentat de un concurs cu premii consistente, care se va desfășura pe o perioadă de 15 luni, din 1 august 2014 şi până în 31 octombrie 2015.

Împărţit în două categorii, una internațională, coordonată de JCI Cluj și una națională, coordonată de Federația Share Cluj-Napoca, concursul va avea două mari premii, corespunzătoare acestor categorii.

Astfel, persoanele care se înscriu în concurs cu fotografii făcute în străinătate, vor putea câştiga o excursie în valoare de 1.000 euro, oriunde în lume. Pentru cei care se înscriu cu fotografii făcute în ţară, în afara Clujului, Federația Share Cluj-Napocaa pregătit un premiu surpriză.

În acelaşi timp, pe durata de desfăşurare a concursului, vor fi anunţate şi diferite premii periodice.

Cum participi:

1. Like la pagina de Facebook a proiectului Let's Share Cluj.
2. Publicarea de fotografii trebuie să conțină mesajul "#sharecluj", în orice formă dorește participantul: textul "#sharecluj" poate să apară în fotografie pe ecranul unui dispozitiv digital, tipărit pe o hârtie, scris în nisip, sau în orice altă formă.
3. Descrierea pozelor publicate pe rețelele de socializare trebuie să conțină hashtag-ul #sharecluj. Pozele trebuie să fie publice.
4. Postările trebuie să includă check-in la locația reală unde este făcută fotografia (Location services On).
5. Pozele trebuie să includă tag la pagina Share Cluj.
6. Pe durata concursului, trebuie publicate 20 de fotografii. Toate cele 20 de fotografii pot fi făcute în același oraș, din străinătate sau din România, însă fiind un concurs care se desfășoară pe durata a 15 luni, participanții vor avea ocazia să diversifice locațiile în care aleg să facă fotografiile (Regulamentul concursului va fi publicat pe www.sharecluj.com si www.cluj2015.ro, precum și pe retelele de socializare).

Comenteaza