Clujul bară la bară pe 21 Decembrie: "Două semafoare la distanţă de 50 de metri, unul verde, altul roşu"

Clujul bară la bară pe 21 Decembrie: "Două semafoare la distanţă de 50 de metri, unul verde, altul roşu"
| Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

Pulsul din traficul oraşului la orele dimineţii este luat de către şoferi, în direct, pe Info Trafic Cluj-Napoca. În dimineţa de luni, 13 decembrie, primii ghinionişti în trafic au fost cei care au ales să circule pe proaspătul Bulevard modernizat, 21 Decembrie.

Le-a fost de mare ajutor şoferilor "unda verde" a semafoarelor din Cluj-Napoca, şi da, funţionează cu brio duminică seara, când traficul e lejer în oraş.

Dacă duminică, în 12 decembrie seara ai putut traversa oraşul din cartierul Mărăşti, până în Mănăştur, în mai puţin de 15 minute, se pare că luni dimineaţa semafoarele inteligente se încurcă în culori sau maşinile prea multe le intimidează în vreun fel. 

"Bulevardul 21 Decembrie, zona The Office, două semafoare la distanţă de 50 de metri, unu' verde, altul roşu. Abia trec 4-5 maşini la 3 minute", a postat un şofer captiv în traficul din Cluj-Napoca de pe frumosul Bulevard modernizat. 

Oamenii spun că au observat faptul că, de o vreme, la fel se întâmplă şi pe Avram Iancu cu semafoarele de la Colegiul Coşbuc şi Calea Turzii. "Nu sunt sincronizate/reglate. Dimineaţa stai ca pieton de ţi se urăşte la trecerea de pietoni (chiar când vin copiii la şcoală) şi la amiază e invers, stai în coloană şi nu apuci să prinzi verde la celălalt semafor pt. că la trecere se face verde frecvent, aşa încât se face coloană de maşini pe tot Avram Iancu."

Şoferii din Cluj spun că o analiză atentă a traficului şi apoi a reglării timpilor de la semafoare ar mai degaja puţin din aglomeraţia oraşului "smart", dacă nu cumva se cere prea mult de la inginerii care se ocupă cu siguranţa circulaţiei. 

"Mai nou am impresia că toate schimbările şi semaforizarea de ra...t se face intenţionat să te saturi de maşina personală. Am ajuns să pornesc la 7 şi ceva din locatia între Dragalina şi Mamaia să fiu la lucru pe Calea Turzii unde încep la 9 numai să fie mai liber", a comentat un clujean postarea. 

Comenteaza