Foto Clujul bară la bară pe Moţilor: A venit şi rândul călătorilor CTP să dispere în trafic

Clujul bară la bară pe Moţilor: A venit şi rândul călătorilor CTP să dispere în trafic
Clujul bară la bară pe Moţilor: A venit şi rândul călătorilor CTP să dispere în trafic
Clujul bară la bară pe Moţilor: A venit şi rândul călătorilor CTP să dispere în trafic

Miercuri dimineaţa, 8 decembrie 2021, a venit rândul călătorilor CTP să simtă gustul amar al disperării în traficul din Cluj-Napoca, deşi primarul Emil Boc îi îndeamnă pe cetăţeni să folosească mijloacele de transport public pentru a se deplasa. 

Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a trimis pe numărul de WhatsApp al redacţiei două fotografii din traficul oraşului. "13 autobuze şi troleibuze la ora 8, la semafor pe Moţilor", ne scrie omul. 

Ai spune că e traficul dintr-o zi de luni de dinainte de pandemie, când oamenii o luau spre spitale cu multe treburi de rezolvat. Sau e o seară cu trafic spre Floreşti, când oamenii nu răzbesc să ajungă din oraşul "smart", la casele lor. Însă e doar o zi banală de miercuri dimineaţa.

Edilul oraşului le transmite mai mereu oamenilor să ia maşinile CTP ca să îşi rezolve treburile prin oraş. Însă, în această dimineaţă, cu siguranţă captivi în traficul de pe Moţilor au fost mult mai mulţi cei care l-au ascultat pe primar, adică cei care au ales transportul public, decât cei care au ales maşina personală.

Cititorul ne scrie că abandonul e varianta cea mai bună şi că mersul pe jos i-a fost salvarea. "Mai bine pe jos două staţii. O zi bună!", le transmite el celor care au luat miercuri dimineaţa dumul Clujului. 

Municipalitatea clujeană, prin semnătura lui Emil Boc, a demarat recent contractul pentru modernizările la Calea Moților, Calea Mănăștur şi străzile adiacente, ceea ce înseamnă că zona va intra cât de curând în şantier. 

Comenteaza