Clujul elogiat în celebra revistă Vogue: Umbra lui Dracula spulberată prin galeriile de artă și viața de noapte vibrantă a orașului

Clujul elogiat în celebra revistă Vogue: Umbra lui Dracula spulberată prin galeriile de artă și viața de noapte vibrantă a orașului

Celebra publicație americană s-a transformat, în ultimul său număr, într-un adevărat și neașteptat ghid turistic al Clujului.

Într-un articol amplu, Vogue descrie o zi din din viața trepidantă a orașului derulată din perspectiva galeriilor de artă, a cafenelelor și restaurantelor care te întâmpină la fiecare pas.

Articolul descrie în detaliu celel mai cunoscute și apreciate locuri în care îți poți petrece timpul liber în orașul descris drept ”capitala neoficială a Transilvaniei, unul dintre cele mai vibrante mici orașe ale Europei de Est”.

Sunt descrise în detaliu localuri precum Let's Coffee, VIA, sau Joben, Charlie, Hemingway, după cum nu este ignorată nici celebra Vărzărie din centrul orașului sau ”ciudata” zonă de pe strada Piezișă.

Clujul nu înseamnă doar restaurante și viață de noapte, cei de la Vogue amintind că aici, la Cluj, este casa unor manifestări precum Untold și Electric Castle, dar și a festivalului de film TIFF, care dau, toate, un aer tânăr orașului.

”Timpul petrecut la Cluj - la circa 300 de kilometri de metropolele Bucureștiului, Budapestei și Belgradului - unde vă puteți minuna la arhitectura gotică și barocă din centrul orașului compact și vă puteți bucura de viața de noapte robustă, oferă și o perspectivă urbanistică interesantă legendarului pământ.”, mai scriu cei de la Vogue.

Ciește aici articolul integral din Vogue.

Comenteaza