Clujul, în reparaţii. Oamenii se străduiesc să elimine ravagiile făcute de furtună GALERIE FOTO

Clujul, în reparaţii. Oamenii se străduiesc să elimine ravagiile făcute de furtună GALERIE FOTO
Furtuna de miercuri a făcut ravagii la Cluj. Mai multe echipe de intervenţie lucrează şi acum la ameliorarea urmărilor provocate de ploaia cu grindină.

Mai multe echipe de intervenţie au înlăturat încă de aseară obstacolele de pe carosabil, provocate de prăbuşirea mai multor copaci şi acoperişuri. Echipajele lucrează şi astăzi la curăţarea parcurilor şi reparaţia acoperişurilor.

În parcul din spatele Teatrului Naţional au loc lucrări de înlăturare a arborilor scoşi din rădăcină. Echipa de la salubrizare urmează să cureţe atât copacii pe care îi taie pentru a-i putea transporta, cât şi crengile căzute sau desfrunzite.

Pe strada Eroilor, lângă Cinema Victoria acoperişurile mai multor locuinţe sunt reparate chiar în acest moment. Mai multe ţigle au fost luate de furtuna de aseară, iar unele acoperişuri au fost smulse în totalitate şi aruncate la zeci de metri distanţă.

Lângă Teatrul Naţional, vizavi de Curtea de Apel, este o groapă plină cu apă, unde e posibil să aibă loc şi scurgeri de gaze. În cursul zilei de ieri o furgonată a derapat şi a căzut în groapa respectivă. Maşina a fost scoasă de acolo în scurt timp după incident. Groapa a fost săpată de către EON Gaz, dar din cauza acumulării de apă lucrările nu pot fi finalizate.

În Parcul Mare, de asemenea, lucrează mai multe echipe de la salubrizare. "facem tot posibilul ca în cursul zilei de astăzi să finalizăm lucrările de curăţare a parcurilor şi şoselelor" au spus muncitorii.

Comenteaza