Clujul pe care nu vrem să îl vedem: DROGURI în fiecare școală și fiecare liceu

Clujul pe care nu vrem să îl vedem: DROGURI în fiecare școală și fiecare liceu
| Foto: ulc.org

Judecătorului Cristi Danileț susţine că în Cluj-Napoca există, fără excepție, droguri în fiecare școală și fiecare liceu. "Îmi asum ceea ce spun!", a întărit magistratul. Cel mai mic consmator de droguri din oraș are doar 10 ani și vine de la "un liceu bun din Cluj". 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Este un fenomen extins. Cel puțin la Cluj-Napoca, nu avem școală sau liceu curat de droguri, și îmi asum ceea ce spun. Consumul de canabis este extins în Cluj. La fiecare liceu, la fiecare școală avem consumatori de droguri. Cel mai mic are 10 ani, la un liceu bun din Cluj. Asta înseamnă că avem dealeri în zonă. Noi deja destructurăm lunar, colegii de la DIICOT și BCCO destructurează rețele”, a spus judecătorul clujean în emisiunea "Servus, Cluj" de pe CityNews. 

„Cele două mari festivaluri de aici ne aduc anual 300 de clienți, între ghilimele, în tribunale. Dincolo de consumul de canabis este consumul de pastile, extasy în special, iar tinerii din ziua de astăzi își comandă singuri droguri pe internet, își comandă drogurile acasă, și avem inclusiv comenzi de cocaină”, a declarat Cristi Danileț.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza