Clujul, pe locul trei la femei frumoase

Clujul, pe locul trei la femei frumoase
Un studiu al companiei Bergenbier a relevat că la Cluj bărbaţii au cele mai bune condiţii de viaţă, iar frumuseţea femeilor ar fi pe locul trei în ţară, după Bucureşti şi Iaşi.

La capitolul "femei frumoase", Bucureştiul se situează cu 17,5% din voturi pe primul loc, urmat de Iaşi, cu 13,5% din votanţi, şi Cluj-Napoca, cu 9,2%. Totuşi, aceeaşi cercetare spune că femeile din României sunt şi cele mai expuse sărăciei din toate ţările europene. Cele mai multe femei singure ar fi, astfel, în Râmnicu Vâlcea (46%), Iaşi (45%) şi Sibiu (44%). Clujul se află în fruntea listei cu cel mai mult spaţiu verde, cu 127 de metri pătraţi disponibili unui singur bărbat, urmat de Galaţi şi Bucureşti, cu 124, respectiv, 99 de metri pătraţi de spaţiu verde disponibil pentru fiecare bărbat.

Tot pe locul I se află Clujul şi în topul oraşelor cu cele mai multe baze sportive accesibile bărbaţilor. Clujul este urmat de Braşov, Timişoara şi Constanţa. Bărbaţii din Ploieşti şi din Bucureşti beneficiază de cele mai puţine oportunităţi de a face sport. În schimb, Bucureştiul conduce în topul oraşelor cu cele mai multe locuri amenajate pentru pescuit, cu peste 102 zone disponibile în zona Bucureşti-Ilfov, urmat fiind de Cluj-Napoca (48) şi de Iaşi (43). Astfel, cercetarea a relevat că Bucureştiul, Clujul şi Râmnicu Vâlcea sunt oraşele unde bărbaţii beneficiază de cele mai favorabile condiţii de viaţă. Oraşele cu cele mai frumoase femei au fost identificate prin intermediul unui chestionar online, realizat de iVox.ro, la care au răspuns 1.262 de bărbaţi cu vârsta peste 18 ani. Cercetarea a fost realizată de Organizaţia Bărbaţilor din România Bergenbier în 11 oraşe (Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Braşov, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea) şi a avut în vedere criterii considerate esenţiale stilului de viaţă bărbătesc, precum numărul de locuri amenajate pentru pescuit, numărul de spaţii verzi disponibile bărbaţilor, numărul de baze sportive, dar şi numărul de femei singure dintr-un oraş.

 

Comenteaza