Clujul spune şi el: BASARABIA e ROMÂNIA! Vezi FOTO

Clujul spune şi el: BASARABIA e ROMÂNIA! Vezi FOTO
Campania de promovare a adevărului prin lipirea abţibildurilor cu mesajul ,,Basarabia e România” a ajuns la final. Clujul transmite 1.500 asftel de mesaje.

Campania Platformei Civice ACŢIUNEA 2012, ,,Blocul meu cunoaşte adevărul", a ajuns la final. În urma acestei campanii de promovare a adevărului istoric prin lipirea abţibildurilor cu mesajul ,,Basarabia e România", teritoriul Clujului a fost acoperit integral.

La Cluj, în activitatea de voluntariat, s-au implicat aproximativ 15 tineri, care, în ultimele două luni au lipit, pe mai multe clădiri din toate cartierele, abţibildurile campaniei.(cu mesajul Basarabia e România).

Potrivit organizatorilor, mesajul ,,Basarabia e România" va fi transmis mai departe în cadrul unei campanii care va cuprinde şi alte state din Europa. Prin extinderea spaţiului de răspândire a mesajului, Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 doreşte să sensibilizeze opinia publică externă cu privire la istoria românilor şi să promoveze în mod direct, vizibil şi concentrat episoade din istorie.

Comenteaza