Clujul spune şi el: BASARABIA e ROMÂNIA! Vezi FOTO

Clujul spune şi el: BASARABIA e ROMÂNIA! Vezi FOTO
Campania de promovare a adevărului prin lipirea abţibildurilor cu mesajul ,,Basarabia e România” a ajuns la final. Clujul transmite 1.500 asftel de mesaje.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Campania Platformei Civice ACŢIUNEA 2012, ,,Blocul meu cunoaşte adevărul", a ajuns la final. În urma acestei campanii de promovare a adevărului istoric prin lipirea abţibildurilor cu mesajul ,,Basarabia e România", teritoriul Clujului a fost acoperit integral.

La Cluj, în activitatea de voluntariat, s-au implicat aproximativ 15 tineri, care, în ultimele două luni au lipit, pe mai multe clădiri din toate cartierele, abţibildurile campaniei.(cu mesajul Basarabia e România).

Potrivit organizatorilor, mesajul ,,Basarabia e România" va fi transmis mai departe în cadrul unei campanii care va cuprinde şi alte state din Europa. Prin extinderea spaţiului de răspândire a mesajului, Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 doreşte să sensibilizeze opinia publică externă cu privire la istoria românilor şi să promoveze în mod direct, vizibil şi concentrat episoade din istorie.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza