Clujul verde. Peste 1.000 de arbori plantaţi în oraş, urmează circa 400 în curţile şcolilor

Clujul verde. Peste 1.000 de arbori plantaţi în oraş, urmează circa 400 în curţile şcolilor

Primăria Cluj-Napoca a demarat în toamna anului 2017 una dintre cele mai mari campanii de plantări de arbori cu balot pe aliniamentele stradale, parcuri, școli și grădinițe.

În cadrul acestei campanii au fost încheiate contracte subsecvente pentru un număr de 1.704 bucăți arbori cu balot. Valoarea totală a acestora este de 2.228.950 lei (fără TVA). Până în acest moment au fost plantați 1.330 de arbori cu balot pe domeniul public: aliniamente stradale, spații verzi, parcuri și împrejurul mai multor parking-uri şi 142 de bucăți în curțile școlilor și a grădinițelor.

Din totalul de 374 de bucăţi de arbori care mai trebuie să fie recepționați, au ajuns miercuri, 6 martie 2019, un număr de 27 bucăți arbori cu balot din specia prunus, care urmează să fie plantați la urmatoarele locații: Liceul Tehnologic Nr. 1, Liceul Aurel Vlaicu, Liceul Teoretic Nicolae Bălcesu, Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Colegiul Pedagogic, Școala Nicolae Titulescu, Spitalul Municipal Clujana- Secția Psihiatrie, Școala Zorilor, Grădinița Sighișoara.

Comenteaza