CNAIR prelungește termenul de evaluare a ofertelor pentru lotul Poarta Sălajului-Zalău-Nușfalău

CNAIR prelungește termenul de evaluare a ofertelor pentru lotul Poarta Sălajului-Zalău-Nușfalău

CNAIR a prelungit până pe 29 decembrie 2023 termenul-limită pentru evaluarea ofertelor la contractul pentru lotul Poarta Sălajului-Nușfalău, de pe A3-Transilvania, cel mai mare contract pentru un lot de autostradă scos la licitație până acum.

 La sfârșitul lunii august șapte oferte de la constructori din România, Italia și Turcia au depus oferte la contractul de peste 7 miliarde lei, iar termenul inițial pentru desemnarea câștigătorului a fost luni, 20 noiembrie.

Pentru cei 41 de kilometri de pe Autostrada Transilvania, CNAIR a prevăzut o durată de proiectare și execuție de 78 de luni, adică șase ani și jumătate. Spre comparație, Lotul 2 de pe Autostrada A1 Sibiu – Pitești, cel mai greu contract semnat, are o durată de 68 de luni, 18 proiectare și 50 execuție. Caietul de sarcini are 283 de pagini, arată datele pe care le-a consultat Economedia.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza