Şcoala de Arte dă startul înscrierilor la Concursul Naţional de Pictură Contemporană

Şcoala de Arte dă startul înscrierilor la Concursul Naţional de Pictură Contemporană
Şcoala Populară de Arte Tudor Jarda Cluj-Napoca organizează a V-a ediţie a Concursului Naţional de Pictură Contemporană.

 

Prin această manifestare se urmăreşte descoperirea şi promovarea tinerelor talente în domeniul artelor plastice. Tema concursului este „Păsări. Legătura între cer şi pământ", iar tehnicile admise sunt ulei, acrilic, tempera, acuarelă - pe pânză, carton sau hârtie.

Fiecare participant are dreptul de a înscrie în concurs maxim două lucrări înrămate a căror dimensiune să nu depăşească 50x70cm. Pe spatele lucrării se trece numele, prenumele, titlul lucrării şi instituţia pe care o reprezintă. Data limită de trimitere a lucrărilor este 21 mai, ele trebuind trimise la sediul şcolii.

Premiile constau în albume de artă, iar câştigătorii vor avea posibilitatea să se înscrie la cursurile şcolii fără a mai da examen de admitere. Jurizarea şi vernisarea expoziţiei vor avea loc în 27 mai, la Galeria 55/60, lucrările premiate urmând să rămână în patrimonul Şcolii Populare de Arte Tudor Jarda.

Comenteaza