Cod galben de ploi pana maine dimineata. Cum va fi vremea zilele urmatoare

Cod galben de ploi pana maine dimineata. Cum va fi vremea zilele urmatoare
Administraţia de Meteorologie a emis noi avertizări cod galben de ploi până miercuri dimineaţa pentru ploi la nivel naţional, care vor acumula însă doar izolat 50-60 litri.mp, din 14 iunie urmând să fie ploi nesemnificative.

Pe parcursul zilei de marţi 11 iunie, până în dimineaţa zilei de miercuri 12 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, Maramureş şi în cea mai mare parte a Munteniei şi Moldovei, precum şi în zona de munte. În aceste regiuni se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 60 ... 70 l/mp.

Vrema in perioada urmatoare in tara

Nici pentru miercuri meteorologii nu au veşti bune, încât este foarte probabil să fie emisă o nouă atenţionare meteorologică. Aversele continuă într-o buna parte a ţării şi vin însoţite de descărcări electrice şi vânt activ. Local cantităţile de apă vor fi însemnate şi izolat va cădea grindină.

Maximele vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în partea continentală a Dobrogei - la Tulcea. În Bucureşti este şi soare, suficient ca temperatura să ajungă la 26....27 de grade, dar mai ales după-amiază şi seara vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Joi instabilitatea atmosferică va fi accentuată îndeosebi în jumătatea sudică a ţării. În aceste zone pe arii extinse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 27 de grade. În capitală cerul va fi variabil, dar spre orele serii norii se adună din nou şi vor cădea averse însoţite de tunete, fulgere şi vânt energic. Temperatura maximă va fi tot de 26...27 de grade.

Vremea la Cluj

Miercuri, 12 Iunie 2013

Ploaie trecatoare
Temperatura minima: 15° C
Temperatura maxima: 23° C

Joi, 13 Iunie 2013

Posibil o aversa de ploaie
Temperatura minima: 13° C
Temperatura maxima: 26° C

Vineri, 14 Iunie 2013

Ploaie ocazionala si burnita
Temperatura minima: 14° C
Temperatura maxima: 27° C

Sambata, 15 Iunie 2013

Posibil o aversa de ploaie
Temperatura minima: 14° C
Temperatura maxima: 27° C

Duminica, 16 Iunie 2013

Însorit spre partial noros
Temperatura minima: 16° C
Temperatura maxima: 28° C

Etichete
Comenteaza