Codruța Kovesi, blocată în Belgia. Cursa Charleroi - Cluj a fost anulată

Codruța Kovesi, blocată în Belgia. Cursa Charleroi - Cluj a fost anulată
Codruța Kovesi, blocată în Belgia. Cursa Charleroi - Cluj a fost anulată
Codruța Kovesi, blocată în Belgia. Cursa Charleroi - Cluj a fost anulată

Pasagerii unui zbor Wizz Air ce trebuiau să ajungă din Belgia la Cluj-Napoca erau blocați de joi seară la Liege. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Pasagerii au spus că au fost anunțați abia la 2 noaptea că le-a fost anulată cursa, conform Someșeanul. Nouă cursa era programată să decoleze în jurul orei 11:00. Printre pasageri se afla și procurorul șef european, Laura Codruța Kovesi. Unul dintre pasagerii blocați pe aeroport a declarat că nu a primit nicio explicație pentru întârzierea de câteva ore.

„Noi, cam toți, am ajuns în jurul orei 13:00 în Aeroportul din Charleroi. Nu s-a știut nimic. Am primit un e-mail că vom avea o întârziere de 30 de aminute, apoi trei ore, apoi alte 30 de minute și apoi am urcat în autocar, ne-am îmbarcat să mergem la Liege. La Liege ne-am pus frumos pe scaun, după care ni s-a spus că avionul nu mai decolează. Noi nu știm nimic de la nimeni.

Nu știm dacă vom pleca astăzi la ora 11:00. La ora 00:00 am ajuns la Liege. Nu ne-a contactat niciun reprezentant al companiei până în momentul de față. Am primit apă, iar astăzi (vineri, n. red.) la ora 08:00 au venit cu niște sandwich-uri, iar apă ne-a venit la 05:00 dimineața. Noi, cu copii mici după noi. A fost inuman din partea celor de la Wizz Air și nu putem să îi contactăm.

Vrem doar să ajungem astăzi, nici nu ne mai interesează pe ce aeroport. Doamna consul ne-a spus că la 11:00 are promisiunea că vine un echipaj din Charleroi și vom ajunge astăzi în România. Dar, vă repet, nu avem nimic confirmat că vom pleca astăzi la ora 11:00 din Liege. Am înțeles că a fost ceață la Cluj, atât. Și că pasagerii de la Cluj au fost duși la Sibiu. Nimeni nu ne spune nimic. Noi estimăm că suntem 180 de persoane”. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza