Colectare selectivă DA, ridicarea gunoiului BA

Colectare selectivă DA, ridicarea gunoiului BA
Colectare selectivă DA, ridicarea gunoiului BA
Colectare selectivă DA, ridicarea gunoiului BA

Clujenii sunt nemulţumiţi de felul în care firmele alese de către autorităţile oraşului aleg se ocupe de ridicarea gunoiului. 

Un clujean ne-a trimis două fotografii de pe strada Avram Iancu, numărul 20, lângă Cimitirul Central din Cluj-Napoca, în care se observă lângă nişte clădiri noi şi frumoase, un morman de gunoi care înghite la propriu locaţia în care este adunat sau selectat.

În imagini se pot observa multe cutii de carton. Posibil că oamenii au înţeles cum e cu colectarea selectivă, dar dacă nu mai au unde colecta, de voie, de nevoie lasă gunoiul în drum, doar, doar se va îndura cineva de el să îl ridice.

Clujeanul neulţumit dă vina pe primărie şi ne scrie: "Aşa înţelege Primăria Cluj-Napoca să îşi facă treaba". Ce-i drept nu primăria se ocupă cu ridicatul deşeurilor, fie ele şi adunate selectiv, ci firmele care au câştigat licitaţiile organizate de municipalitate.  

Totuşi colectarea selectivă în apartament nu dă roade, după cum spun alţi clujeni. La multe ghene de gunoi nu există această posibilitate, iar la cele unde există, maşinile de gunoi iau la grămadă, tot ce au selectat cetăţenii în casă. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza