Coliziune cu un tramvai, lângă Parcul Central: trei persoane au ajuns la spital

Coliziune cu un tramvai, lângă Parcul Central: trei persoane au ajuns la spital
Un grav accident de circulaţie a avut loc marţi dimineaţa, în jurul orei 07:00, pe Splaiul Independenţei din Cluj-Napoca.

 

Trei dintre victime au fost transportate de urgenţă la spital, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. 

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Simona Vîrci, a precizat că "din primele verificări reiese că un conducător nu ar fi acordat prioritate de trecere unui tramvai şi ar fi intrat în coliziune cu acesta. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma impactului, trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost transportaţi la spital". 

La rândul său, directorul Companiei de Transport Public Cluj, Liviu Neag, a declarat pentru Mediafax că tramvaiul implicat în accident este din lotul de tramvaie noi, în urma impactului vehiculul fiind avariat, iar circulaţia blocată pe liniile de tramvai timp de o oră.

"Tramvaiul are avarii în partea de sus, iar partea de jos este spartă. Am anunţat asiguratorul şi sperăm ca până joi cel târziu să îl repunem în funcţiune", a spus Neag. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte ale producerii accidentului. 

 

Comenteaza