Coliziune în lanţ, după ce un şofer a derapat: două persoane au ajuns la Urgenţe

Coliziune în lanţ, după ce un şofer a derapat: două persoane au ajuns la Urgenţe
Un grav accident de circulaţie petrecut în jurul orei 11:00 s-a soldat cu două victime, care au fost transportate la spital pentru a beneficia de îngrijiri medicale de specialitate.

Conform primelor informaţii, accidentul rutier a avut loc pe raza localităţii Mociu. În coliziune au fost implicate trei autoturisme, iar în urma impactului două persoane au fost grav rănite, una dintre ele fiind încarcerată.

La faţa locului intervin o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Simona Vîrci, "din primele informaţii reiese că un conducător auto care circula spre Reghin ar fi derapat şi ar fi pătruns pe contrasens, acroşând un autovehicul pe care l-a proiectat în şanţ. De asemenea, el a ricoşat într-un alt autovehicul care circula în spatele autovehiculului care a fost proiectat în şanţ. În urma accidentului, două persoane au fost rănite".

UPDATE 2: Ambele persoane rănite în accident se aflau în autovehiculul care a derapat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Andrei Biriş, una dintre ele era în stare de semi-conştienţă în momentul în carea a fost urcată în ambulanţă. "Intervenţia noastră s-a finalizat, s-au efectuat manevre de descarcerare. O persoană a fost mai grav rănită, se afla în stare de semi-conştienţă, iar cealaltă era într-o stare puţin mai bună. Ambele victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialietate", a precizat el.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstenţele exacte ale producerii accidentului.

Comenteaza