Coliziune în lanţ: o persoană rănită şi patru autoturisme avariate

Coliziune în lanţ: o persoană rănită şi patru autoturisme avariate
O persoană a fost rănită uşor şi patru autoturisme au fost avariate în urma unei coliziuni în lanţ petrecute în după-masa zilei de ieri.

Accidentul s-a petrecut în cursul zileid e miercuri, a ora 17:17, pe raza localităţii Gilău, după ce un şofer de 60 de ani, conducătorul unei autoutilitare, a intrat într-o altă autoutilitară din faţa sa, condusă de un clujean de 32 de ani, pe fondul nerespectării distanţei de siguranţă. 

"Din primele verificări reiese că un conducător auto, de 60 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1 E60, spre Oradea, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară faţă de o altă autoutilitară care circulă în faţa sa, intrând în coliziune cu aceasta", a precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

În urma impactului, autovehiculul condus de harghitean a fost proiectat pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, condus regulamentar dinspre Oradea, de un conducător auto de 34 ani, din judeţul Iaşi. De asemenea, cealaltă autoutilitară implicată în accident a fost proiectată, la rândul ei, într-un autovehicul condus regulamentar dinspre Oradea, de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bihor.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto din Cluj-Napoca, un bărbat de 32 de ani, precum şi pagube materiale în valoare de aproximativ 1.600 de lei.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

 

 

 

Comenteaza