Coliziune spectaculoasă în trei! O bătrână a ajuns la Urgenţe

Coliziune spectaculoasă în trei! O bătrână a ajuns la Urgenţe
O bătrână a ajuns în această dimineaţă la Urgenţe, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-o coliziune cu trei autovehicule.

Potrivit poliţiştilor, accidentul ce a avut loc în jurul orei 09:20 pe Calea Turzii a fost cauzat de şoferul unei autoutilitare care nu a respectat distanţa de siguranţă în mers.

"Un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Calea Turzii, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în faţa sa. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în autoutilitara aflată în faţa sa", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei pasagere din autoturism, o clujeancă de 80 de ani, care a fost transportată la U.P.U1 pentru îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că victima nu purta centura de siguranţă. De asemenea, cele trei autoturisme au fost avariate, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 15.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comenteaza