Colţul pescarului: concurs de ştiucă pe Săcălaia

Colţul pescarului: concurs de ştiucă pe Săcălaia
Asociaţia Judeţeană a Pescarilor Sportivi (AJPS) Cluj organizează în perioada 20-21 octombrie un concurs de pescuit la ştiucă cu năluci artificiale.

Conform organizatorilor, concursul va avea două manşe, de câte cinci ore fiecare, desfăşurate pe perioada a două zile şi se organizează în maniera "Prinde şi eliberează" pe baza permisului eliberat de Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură (ANPA) . Fiecare concurent are o barcă pusă la dispoziţie de organizator, transmite Andrei Pop, directorul AJPS Cluj.

Organizatorul va pune la dispoziţia concurenţilor câte două ancore/barcă şi câte o vestă de salvare pentru fiecare concurent. Pe lacul unde sa va desfăşura concursul este interzisă organizarea altui concurs de spinning cu mai putin de 5 de zile calendaristice înainte.


Taxa de participare este de 100 ron/concurent si 50 ron/însoţitor. Este permisă doar folosirea momelilor artificiale - voblere, năluci suple, momeli metalice etc. Nu sunt permise momelile de tip "muscă artificială" liberă, pe săltătoare sau în montaj buldo. Conform organizatorilor, specia care punctează este ştiuca, iar dimensiunea minimă este de 40 de centimetri, conform legii. Clasamentul final al concursului se stabileşte prin însumarea centimetrilor capturaţi în cele două manşe. Posibilităţi de cazare în zonă: cabana Săcălaia, pensiunea Sovirag (Sic).

Program de desfăşurare:

Sâmbătă 20.10.2012
Sosirea concurentilor
8,00 Sedinta Tehnică
9.30 Intrarea pe apă
10,00 Startul primei manse
15.00 Finalul primei manse
16.00 Program liber
18.30 Cina

l Duminică 21.10.2012
6,30 Micul dejun
07.30 Intrarea pe apa
08.00 Startul celei de-a doua manse
13.00 Finalul celei de-a doua manse
13.30 Masa de Pranz
14.30 Festivitatea de premiere

* exactitatea orelor depinde de conditiile meteorologice existente

 

 

Etichete
Comenteaza