Comandantul bazei aeriene de la Feteşti, implicat într-un accident auto. Două persoane au murit - FOTO

Comandantul bazei aeriene de la Feteşti, implicat într-un accident auto. Două persoane au murit - FOTO
În accidentul care avut loc, miercuri, pe drumul dintre Murfatlar şi Cernavodă, au fost implicate două autoturisme şi un TIR, circulaţia în zonă fiind oprită pe ambele sensuri.

Mai multe autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" au intervenit, miercuri, în localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa, unde, în urma unui grav accident rutier, două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) anunţă că persoanele rănite sunt cadre militare, este vorba despre comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti, generalul Cătălin Băhneanu şi plutonierul major Dan Nica, şoferul autoturismului militar. 

Cele două persoane rănite sunt conştiente şi vor fi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, una dintre ele cu elicopterul SMURD, cealaltă cu o ambulanţă. Potrivit primelor informaţii, în accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren.

"Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti "Gheorghe Mociorniţă", generalul de flotilă aeriană , a fost rănit într-un accident produs astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ştefan cel Mare şi municipiul Constanţa. În accident a mai fost rănit şi plutonierul major Dan Nica, şoferul autoturismului militar. Militarii, care se deplasau de la Feteşti spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la faţa locului de la echipaje ale SMURD şi sunt transferaţi la unităţi medicale. Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă", transmite MApN.La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de descarcerare pentru a scoate victimele prinse între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Din cauza accidentului rutier, circulaţia pe DN 22C Murfatlar - Cernavodă a fost oprită pe ambele sensuri, în zona localităţii Ştefan cel Mare.

Comenteaza