COMEDY CLUJ Sală plină la filmul de deschidere

COMEDY CLUJ Sală plină la filmul de deschidere
Urmăriţi în această seară ceremonia de deschidere a celei de-a treia ediţii a festivalului de comedie Comedy Cluj, care are loc la cinematograful "Florin Piersic".

Ceremonia a început la ora 19 şi poate fi urmărită, pas cu pas, pe site-ul ziuadecj.ro

De altfel, rămâneţi pe site: toate evenimentele festivalului vor fi acoperite de o echipă a ZIUA de CLUJ şi ziuadecj.ro până în ultima zi a acestuia, 23 octombrie.

Gala de deschidere al festivalului a fost transmisă livetext pe ziuadecj.ro:

La proiecţia de deschidere au asistat, între alţii, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Radu Moisin şi prefectul judeţului Cluj, Florin Stamatian.

21.07 S-a încheiat filmul proiectat în deschiderea oficială a "Comedy Cluj". Spectatorii au avut ocazia de a completa la ieşire bileţele în care şi-au putu manifesta opinia cu privire la filmul vizionat.

19.30 A început filmul "Defendor", care deschide oficial cea de-a treia ediţie a "Comedy Cluj".

19.27 Peste câteva momente va începe primul film din Festivalul "Comedy Cluj" 2011, "Defendor", cu Woody Harelson în rol principal.

19.26 "Am spus-o de fiecare dată am vrea ca genul comediei să nu fie privit ca un gen facil, vom avea în festival parodii, satiră, comedii drama. <Comedy drama> este genul de dramă cu accente comice, sau comedie cu accente dramatice", a precizat Sorin Dan.

19.25 În cadrul festivalului vor exista două jurii de specialitate, unul pentru competiţia principală, de lungmetraj şi una pentru cea de scurtmetraj, formată din bloggeri români.

19.24 Sunt enumeraţi membrii juriului competiţiei principale din festival, cu câte o scurtă descriere.

19.22 "Avem peste 130 de filme din 35 de ţări, o secţiune rezervată academiilor de film din întreaga lume", a precizat Sorin Dan.

19.21 Directorul festivalului a enumerat sponsorii evenimentului.

19.19 Pe scena cinematografului Florin Piersic a urcat Sorin Dan, directorul Festivalului internaţional de Film "Comedy Cluj".

 

 

Comenteaza