Comedy Cluj va acorda premiul de excelență Dragăi Olteanu Matei

Comedy Cluj va acorda premiul de excelență Dragăi Olteanu Matei
În cadrul ediției a treia, Comedy Cluj va acorda premiul de excelență Dragăi Olteanu Matei.

În cadrul ediției a treia, Comedy Cluj va acorda premiul de excelență Dragăi Olteanu Matei. "Vom acorda premiul de excelență Dragăi Olteanu Matei, iar publicul va putea viziona proiecțiile în care actrița interpretează rolul respectiv", a spus Horațiu Dan, organizator al festivalului.

Potrivit organizatorilor, în competiția de lung-metraje, vor mai fi 10 filme premiate la festivaluri internaționale. Aceștia au mai precizat că au încercat să facă și o doversitate culturală și geografică a filmelor, iar realizatorii ecraniyărilor ne vor onora cu prezența la Cluj.

Pe lângă secțiunea de competiții, festivalul include și secțiuni dedicate anumitor producții de film, ca cele franceze sau sârbești, sau secțiunea specială dedicată documentarelor.

Clujenii vor putea vedea proiecțiile la cinematografele Florin Piersic, Victoria, Arta sau Casa Tranzit, prețul unui bilet cu tarif întreg fiind de 9 lei, iar al celui cu tarif redus de 7 lei. De asemenea, Klausenburg Cafe și Art cafe vor rula unele proiecții gratuit.

 

Comenteaza