Comisarul European pentru Inovare, prezent la Cluj la deschiderea StartupCity Cluj-Napoca

Comisarul European pentru Inovare, prezent la Cluj la deschiderea StartupCity Cluj-Napoca

Astăzi începe StartupCity Cluj-Napoca, cel mai mare eveniment din acest an dedicat inovării, startup-urilor și viitorului tinerilor.

La eveniment participă Comisarul European pentru Inovare, Cercetare, Cultură, Educație și Tineret, Mariya Gabriel, Ministrul Educației, Monica Anisie și Președintele Agenției pentru Agenda Digitală a României, Sabin Sărmaș.

În cadrul evenimentului, reprezentați ai Comisiei Europene din diferite Direcții Generale implicate în gestionarea fondurilor europene alocate pentru dezvoltare sustenabilă, inovare, startup-uri, tineret și instrumente digitale vor face prezentări și anunțuri privind calendarul anului 2020 pentru fondurile europene.

Evenimentul public este destinat informării celor interesați referitor la ce programele pe care Comisia Europeană va implementa pe aceste componente, în perioada următoare. Scopul acestui eveniment este de a aduce împreună actori din ecosistemul local de inovare (experți cheie ai Q-Helix), experți din Uniunea Europeană activi în ecosistemele de startup-uri naționale și internaționale, precum și parteneri locali, naționali și internaționali.

Comenteaza