Companie românească, pe culmile succesului în Hawaii

Companie românească, pe culmile succesului în Hawaii
O companie românească de deratizare şi dezinsecţie a câştigat trofeul „Peak of Success” (Culmea Succesului), decernat de World Confederation of Businesses (WORLDCOB) în Hawaii.

Firma CORAL IMPEX a fost selectată şi în acest an de către Confederaţia Mondială a Afacerilor (WORLDCOB) pentru a primi cel mai important premiu al mediului de afaceri din lume: Trofeul „THE BIZZ 2014".

Trofeul „Peak of Success" („Culmea Succesului") i-a fost decernat companiei româneşti în luna august, în cadrul aniversar a 10 ani de activitate a WORLDCOB, la ceremonia de gală desfăşurată în Honolulu, Hawaii.

Pe lângă acest prestigios trofeu, companiei i-a mai fost decernat şi Certificatul World Business Leader. WORLDCOB şi-a exprimat dorinţa de a onora şi premia SC "CORAL" IMPEX SRL şi echipa sa cu cea mai importantă recunoaştere de afaceri din lume datorită experienţei dovedite şi a creşterii constante a companiei.

Totodată, în semn de recunoaştere a excelentei reputaţii în business şi management, managerului companiei, Alexandru Badea, i-a fost decernat certificatul „World Leader Businessperson", titlul onorific „Excellence in Business Management" şi titlul onorific „Excellence in Business Leadership". Ultimul titlu menţionat a mai fost acordat la înca doi membrii executivi ai companiei, directorilor de zonă Alina Badea şi Corina Ion.

Anul trecut, în Dubai, Coral Impex a fost inclusă între membrii WORLDCOB, iar în acest an compania a fost invitată să devină un "membru de elită" al Confederaţiei.

CORAL IMPEX este una dintre cele mai importante companii prestatoare de servicii DDD din Europa. De-a lungul celor 20 de ani de activitate, compania a fost recompensată cu peste 50 de premii şi distincţii nationale si internaţionale.

Comenteaza