Advertorial Compexit se lansează în domeniul rent a car

Compexit se lansează în domeniul rent a car
Compexit se lansează în domeniul rent a car
Compexit se lansează în domeniul rent a car

Compexit Fleet Services -Rent a car | Car sharing | Fleet management

  • Parcul auto destinat închirierii e format din 50 de autoturisme
  • Permite accesul la mașini noi ŠKODA și SEAT
  • Servicii profesionale de închirieri auto, disponibilitate 24/7
  • Rezervări online pe www.compexitrentacar.ro

Compexit Fleet Services, cel mai nou membru Compexit Grup, o companie cu notorietate pe piata auto din Transilvania, vine să completeze gama de servicii oferite deja prin reprezentanțele mărcilor ŠKODA, SEAT, Das Weltauto, cu noi domenii de activitate: fleet management, serviciul rent a car și car sharing pentru corporatii.

“Am transformat fiabilitatea autoturismelor, seriozitatea față de clienți și performanța în sinonime pentru brandul Compexit. Este o garanție validată de fiecare client, de loialitatea pentru mărcile reprezentate, de numărul de mașini comercializate care circulă pe străzile orașelor. Iar toate acestea ne obligă să mergem mereu înainte și să inovăm, perfecționându-ne, ghidați de pasiunea pe care o împartășim pentru automobile” a declarat Sorin Niste, director executiv Compexit Grup.

De peste 20 de ani oferim mobilitate sub diverse forme și ne perfectionăm continuu spre a oferi cele mai bune solutii de închiriere auto prin Compexit Rent a car, pe termen scurt, mediu sau lung,  adaptate nevoilor individuale.

Innoirea constantă a flotei dedicate activității de rent a car, diversitatea de modele dotate cu ultimele tehnologii din domeniu auto, întreținerea autoturismelor în service-ul propriu de reprezentanță sunt tot atâtea argumente în favoarea alegerii unei mașini spre închiriere prin Compexit Rent a Car. Planul tarifar adaptat perioadei contractate confirmă ca ați facut cea mai bună alegere pentru închirierea unei mașini, în condiții de siguranță și confort, la un pret avantajos.

Parcul auto destinat închirierii este format din 50 autoturisme noi ŠKODA și SEAT și acoperă toate clasele solicitate prin specificul activității de rent a car. Rezervarea unei mașini se face completând formularul online, de pe site-ul www.compexitrentacar.ro.

„Ne propunem extinderea parcului auto destinat activității de rent a car la 100 de autoturisme până la finalul anului și credem cu tărie ca este loc pentru performanță în acest domeniu atât de competitiv cum este cel al închirierilor auto.” a declarat Paul Buiga, director Compexit Fleet Services.

În prezent Compexit Grup are 153 angajati și o cifra de afaceri de 27 mil euro.

Comenteaza