Comunicare fără cuvinte la Cluj! UBB vine în sprijinul tinerilor cu deficiențe de auz

Comunicare fără cuvinte la Cluj! UBB vine în sprijinul tinerilor cu deficiențe de auz
Evenimentul, care se va desfășura pe parcursul următoarelor două săptămâni în Cluj-Napoca, urmărește integrarea adolescenților cu deficiență de auz în societate, prin conștientizarea barierelor de care se lovesc aceștia.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Un grup de studenți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității Babeș-Bolyai organizează alături de Asociația NID pentru Copii Deficienți de Auz, duminică, 21 mai 2017, de la ora 17.00, un eveniment inedit de integrare socială a tinerilor clujeni cu deficiențe de auz.

Evenimentul face parte dintr-o campanie mai amplă care se va desfășura pe parcursul următoarelor două săptămâni și care urmărește integrarea adolescenților cu deficiență de auz în societatea clujeană, prin conștientizarea barierelor de care se lovesc aceștia, bariere create de cele mai multe ori de societate, se arată în comunicatul transmis de UBB,

Studenții implicaţi în organizarea evenimentului au pregătit activităţi interactive menite să vină în sprijinul celor care vor să înțeleagă provocările cărora le fac față zi de zi persoanele cu deficiente auditive, precum și un workshop despre limbajul semnelor.

În cele două săptămâni de derulare a campaniei, inițiatorii vor încuraja clujenii să comunice prin limbajul semnelor, transmițând astfel un mesaj pozitiv către persoanele cu deficiente de auz.

Intitulat „Comunicarea fără Cuvinte", evenimentul va avea loc la Cafeneaua Yolka (Piața Unirii), iar intrarea va fi liberă.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza