Comunicări ştiinţifice pe tema calităţii apei, la USAMV

Comunicări ştiinţifice pe tema calităţii apei, la USAMV
Cea de-a cincea ediţie de Sesiuni de Comunicări Ştiinţifice dedicate Zilei Mondiale a Apei va avea loc vineri, 29 martie, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca.

Manifestarea este intitulată „Bune practici în Evaluarea şi Monitorizarea Resurselor de Apă" şi este dedicată Zilei Mondiale a Apei - organizată de Departamentul de Protecţia Mediului şi a Plantelor, urmând să aibă loc în Amfiteatrul Verde al Institutului de Ştiinţele Vieţii.

"Manifestarea ştiinţifică continuă buna tradiţie a departamentului, ca în preajma zilei mondiale a apei să organizeze un forum ştiinţific pe tema calităţii apei. În acest an, manifestarea a ajuns la a v-a ediţie şi sugerează tema <Apa şi Cooperarea Internaţională> sub auspiciile motto-ului <Anul Internaţional al Cooperării în Domeniul Apei>. Vor fi comunicări ştiinţifice pe tema calităţii apei şi managementul resurselor de apă", specifică reprezentanţii USAMV.

La eveniment vor participa cadre didactice de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Universitatea din Piteşti, Universitatea din Suceava, respectiv specialişti din cadrul Agenţiei de Mediu, Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa, Institutului de Igienă Cluj şi O.I. POS Mediu.

 

Etichete
Comenteaza