Concert, artificii şi torţe de Ziua Naţională

Concert, artificii şi torţe de Ziua Naţională
Ziua Naţională va debuta în Cluj la ora 09:30 cu un Te Deum la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă. La 10:00 au loc depunerea de coroane şi jerbe şi parada militară, în Piaţa Avram Iancu. De la 12:00, în Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca este programată lansarea volumului “Clujul în legende”, semnat Irina Petraş şi Ovidiu Pecican.

Între 15:00 şi 19:45, clujenii prezenţi în Piaţa Lucian Blaga se vor putea delecta cu concertul organizat de primărie, invitat special al spectacolului fiind cunoscutul Smiley. Între 19:45 şi 20:00 se va desfăşura tradiţionala “Retragere cu torţe” din Piaţa Lucian Blaga spre Piaţa Avram Iancu, unde, timp de 25 de minute, va avea loc un foc de artificii.

Primarul Sorin Apostu a anunţat ieri, în cadrul şedinţei consiliului local, şi programul stabilit de municipalitate pentru luna decembrie. Potrivit edilului, Clujul iluminat de sărbători va fi aprins oficial pe 3 decembrie, la ora 18:00, în Piaţa Unirii, unde este planificat un eveniment special începând cu ora 19:00 - transmiterea Galei “Zece pentru România”, în parteneriat cu Realitatea TV.

În 4 decembrie va avea loc o întrunire cu toţi angajaţii primăriei la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 16:00. “Vrem să le mulţumim că au rămas şi că au ales să facă treabă în condiţiile dificile de anul acesta, dar şi să îi felicităm”, a spus Apostu. De asemenea, primarul le-a amintit consilierilor că sunt invitaţi, pe 15 decembrie, la a doua ediţie a Galei “Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii”, eveniment care va debuta la ora 16:00, la Casa de Cultură a Studenţilor. “În data de 6 organizăm şi un concert de colinde în Piaţa Unirii, marca Marcel Pavel, iar în 23 decembrie vă aşteptăm pe scenă să cântăm o colindă clujenilor”, a mai spus primarul.

(D.A.)

Etichete
Comenteaza