Concert Grimus şi Mandinga în Piaţa Unirii pentru sărbătorirea victoriei Clujului

Concert Grimus şi Mandinga în Piaţa Unirii pentru sărbătorirea victoriei Clujului
Obţinerea de către Cluj-Napoca a titlului de Capitală Europeană a Tineretului a fost sărbătorită cu un concert ce a avut loc duminică seară în Piaţa Unirii.

UPDATE Primarul Emil Boc, însoţit de viceprimarul Ana Horvath şi de fostul viceprimar şi primar interimar al Clujului, Radu Moisin, a prezentat în aceasă seară în Piaţa Unirii certificatul ce conferă Clujului titlul de Capitală Europeană a Tineretului în 2015. În piaţă au fost prezente câteva sute de persoane.

Protagoniştii concertului de sărbătorire a victoriei Clujului vor fi clujenii de la Grimus, trupă cunoscută la nivel internaţional şi Mandinga, formaţia ce a reprezentat România la Eurovision.

"Concertul este anume organizat pentru sărbătorirea evenimentului, artiştii au fost contactaţu azi-noapte", a precizat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

Reprezentanţii municipalităţii au discutat de principiu cu Smiley, însă artistul nu a mai putut onora invitaţia.

După reprezentaţia celor de la Grimus şi înainte de a urca pe scenă Mandinga primarul Emil Boc va prezenta certificatul de Capitală Europeană a Tineretului, obţinut de Cluj-Napoca la Maribor, Slovenia.

Pe parcursul concertului în Piaţa Unirii vor fi împrăştiate confetti.

 

Comenteaza