Concert umanitar la Cluj, pentru Institutul Oncologic

Concert umanitar la Cluj, pentru Institutul Oncologic
Un solist vocal susţine un concert umanitar la Cluj ca să strângă fonduri pentru Institutul Oncologic.

Solistul vocal Ricardo Caria, fost concurent la "Vocea României", susţine vineri seara la ora 19 un concert la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca

Acest spectacol îşi propune să ajute financiar Asociaţia Umanitară "Alexandru Damian", în proiectul acesteia de a achiziţiona pompe volumetrice pentru secţia de Oncopediatrie din cadrul Institutului de Oncologie "Dr. Ion Chiricuţă" - esenţiale în tratamentul cu citostatice a copiilor bolnavi de cancer, pentru a asigura un tratament cat mai puţin dureros în aplicarea tratamentului şi efecte secundare cât mai reduse.

Concertul va avea susţinerea intrumentală asigurata de trupa Neosonic Band din Arad, iar în cadrul spectacolului performează invitaţi locali - soprana Veronica Fizeşan şi contratenorul Alin Dan Rusu. De asemenea, partea coregrafică va fi asigurată de Diana Pop (Dede) şi Kalman Robert - instructori ai clubului "T- Dance" precum şi de Vlad Tigu şi Aitana Buzdugan din Arad.

Artiştii Vlad Ciotescu, Iulia Bock, Alexandra Vasiu şi Jessica Molnar vă vor cânta de asemenea în această seară specială. Biletele costă 25 lei şi pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Studenţilor în seara concertului.

Spectacolul deschide seria de concerte din turneul "Trust Your Art", în cadrul căruia vor mai fi organizate concerte în Deva, Alba Iulia, Târgu Mureş, Luduş, Timisoara, Oradea şi Arad.

Comenteaza