Concertul Annihilator de la Cluj, anulat cu SCANDAL! Rockerii, acuzați că ar fi fumat interzise și distrus bunuri la stadion

Concertul Annihilator de la Cluj, anulat cu SCANDAL! Rockerii, acuzați că ar fi fumat interzise și distrus bunuri la stadion

Concertul Annihilator de la Cluj-Napoca, care ar fi trebuit să aibă loc în /Form Space, a fost anulat cu doar câteva minute înainte de începerea show-ului, după ce rockerii ar fi fumat, băut, consumat substanțe interzise și au distrus bunuri la Cluj Arena. Trupa neagă acuzele aduse. Decizia anulării concertului a aparținut managementului stadionului. 

"Cu părere de rău, suntem nevoiți să vă anunțăm faptul că reprezentația trupei Annihilator programată în cursul zilei de astăzi a fost anulată din motive obiective, care țin de trupă. Se va ține concertul trupei programate să cânte în deschidere, și anume Magnetic, intrarea devenind liberă. Banii dați pe bilet vor fi restituiți de iaBilet. ro automat, în cel mai scurt timp. Nu e nevoie să îi contactați, procesul fiind automat. Ne pare rău și ne vedem cu ocaziile următoare!", au anunțat reprezentanții /Form Space pe pagina de Facebook a localului clujean. 

Membrii trupei Annihilator au postat un mesaj pe Facebook prin care infirmă cele invocate de clubul clujean. “Scuze pentru fanii noștri din Cluj-Napoca, România. Am avut parte de un spectacol uimitor aseară în București, dar, la sosirea la locul de azi, proprietarul locației (nu impresarul), din anumite motive, a spus formației, echipajului trupei să iasă, au concediat echipajul local și au anulat concertul ... chiar dacă biletele vândute erau pe punctual de a se epuiza. Ne pare rău, dar această anulare ne-a făcut să ne simțim în nesiguranță pe durata concertului. Am plecat la Budapesta și, în ciuda acestei anulări nefericite, ne îndreptăm spre show-ul 32 din 43”, a transmis trupa.

Concertul Annihilator de la Cluj, anulat cu SCANDAL! Rockerii, acuzați că ar fi fumat interzise și distrus bunuri la stadion

Cu o carieră de peste 30 de ani, Annihilator este una dintre cele mai cunoscute formaţii de metal din Canada. Cu peste 3 milioane de albume vândute la nivel mondial, Annihilator face parte din careul de aşi supranumit "Big 4 of Canada", alături de Sacrifice, Voivod şi Razor. 


De-a lungul carierei, trupa a lansat 16 albume de studio, iar cel mai recent, "For the Demented", a apărut pe piaţă pe 3 noiembrie. De-a lungul timpului, din componenţa formaţiei au făcut parte artişti precum Mike Mangini (Dream Theater), Joe Comeau (Overkill) şi Randy Black (Primal Fear, W.A.S.P.). În prezent, Annihilator este formată din Jeff Waters (voce, chitară), Fabio Alessandrini (tobe), Rich Hinks (bass), Aaron Hamma (chitară).

Comenteaza