Concertul de pe Cluj Arena închide circulaţia tramvaielor mâine după-amiază

Concertul de pe Cluj Arena închide circulaţia tramvaielor mâine după-amiază
Circulaţia tramvaielor va fi închisă mâine după-masă, din cauza concertului Roxette de pe Cluj Arena, anunţă azi primarul Emil Boc. Tramvaiele nu vor fi însă înlocuite cu autobuze, şi nici traficul nu va fi deviat.

"Cred că vom putea rezista o după-masă fără tramvai", spune Boc. Decizia vine la solicitarea Poliţiei, ce a cerut închiderea circulaţiei auto în zona din imediata vecinătate a stadionului Cluj Arena. Astfel, nu se va mai circula pe străzile din jurul stadionului - Uzinei Electrice, Ilie Măcelaru, Splaiul Independenţei şi George Coşbuc pe tronsonul din vecinătatea parcului.

Întrebat ce soluţie au clujenii care locuiesc în zona gării şi care trebuie să ajungă mâine după-masă acasă în Mănăştur, Boc spune că se bazează pe inteligenţa celor aflaţi în această situaţie: "Sunt convins că va găsi soluţii caă să ajungă în termen util acasă".

Tramvaiul este singurul mijloc de transport în comun ce face legătura între zona Gării şi Mănăştur, exceptând linia 9 de autobuz. În plus, şi clujenii care locuiesc în Grigorescu vor avea dificultăţi în a ajunge în zonă mâine după-masă, având în vedere că singura linie de transport în comun care face legătura între gară şi cartier este linia 27 de autobuz.

Comenteaza